Israel CNN video: Laat Joden wonen in oude Joodse wijk

Wednesday, March 14, 2018 |  Israel CNN
Net zoals lang geleden de tien spionnen slechte berichten brachten, heeft Israël vandaag te kampen met een vergelijkbare situatie, omdat wereldwijd de media elke dag met negatieve verhalen over het beloofde land komen.

In deze verfrissende serie reizen Joshua en Caleb Waller door Jeruzalem, Judea en Samaria om te luisteren naar de verhalen van de bewoners van het gebied dat de wereld de 'Westbank' noemt. U ziet wie de mensen die in het hart van Israël wonen werkelijk zijn. Luister naar een jonge moeder die haar kinderen opvoedt op een kleine maar bloeiende heuveltop, een commandant op de grens van Gaza die vecht om zijn gemeenschappen te beschermen tegen raketten en terrorisme, en een surfer die Gods roep volgt om wijnstokken te planten op rotsachtige bergen.

In deze aflevering maken we kennis met Daniel Luria en de organisatie Ateret Cohanim. In wat nu een Arabische wijk van Oost-Jeruzalem is, ruim een eeuw geleden een door Jemenitische Joden bewoond dorp, kopen zij gebouwen om die weer door Joden te laten bewonen.
Deze video van Israël CNN is zaterdagavond uitgezonden door Family7.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.