Meeting Point Jerusalem, een unieke kans

Tuesday, March 13, 2018 |  Redactie Israel Today
Meeting Point JLM is misschien niet voor iedereen, maar voor degenen die behoefte hebben aan dieper inzicht in wat er in Israël gebeurt, is het de juiste plaats! Om de conflicten en problemen in het Midden-Oosten te begrijpen, moet je niet alleen rekening houden met de geschiedenis, maar ook met de geopolitieke, sociale en geestelijke situatie van Israël.

We beperken deze bijeenkomst tot zo' n 25 deelnemers om de sfeer persoonlijk en intiem te houden. Meeting Point JLM is ideaal voor redacteuren, journalisten, predikanten, kerkleiders en iedereen die hier in onze redactiekantoren in het centrum van Jeruzalem de lastige onderwerpen met ons wil bespreken.

Meer nog, wij willen dat u samen met ons het beste wat Israël ons te bieden heeft ervaart als we elkaar ontmoeten, discussiëren en leren. En dat betekent goed eten en nog betere wijn. We kennen Jeruzalem en het is de perfecte plek om intellectuele verhandelingen, geestelijke groei en fijne Israëlische keuken te combineren.

Dit is een kans om enkele van de pittigste onderwerpen ter wereld te bespreken met de mensen die deze het beste kennen.

Meeting Point JLM vindt plaats van 22 tot 25 mei, in de Engelse taal. Kijk voor meer informatie op onze Meeting Point JLM pagina, of mail naar Ariel Rudolf.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.