Zien we elkaar bij MEETING POINT JERUSALEM?

Wednesday, February 14, 2018 |  Aviel Schneider
Een unieke kans voor unieke mensen! MEETING POINT JLM is misschien niet voor iedereen, maar voor degenen die verlangen naar dieper inzicht in wat er in Israël gebeurt, is het de plaats waar je moet zijn zijn! Om de conflicten en problemen in het Midden-Oosten te begrijpen, moet je niet alleen rekening houden met de geschiedenis, maar ook met de geopolitieke, sociale en geestelijke situatie van Israël.

We beperken deze bijeenkomst tot zo' n 25 deelnemers om de sfeer persoonlijk en intiem te houden. Meeting Point JLM is ideaal voor redacteuren, journalisten, predikanten, kerkleiders en iedereen die deze lastige onderwerpen met ons wil bespreken. hier in ons redactiekantoor in het centrum van Jeruzalem. De voertaal in Engels.

Meer nog, wij willen dat u samen met ons het beste wat Israël ons te bieden heeft ervaart als we bijeen zijn, in gesprek zijn en leren. En dat betekent goed eten en nog betere wijn. We kennen Jeruzalem en het is de perfecte plek om intellectuele betogen, geestelijke groei en de fijne Israëlische keuken te combineren.

Wat maakt het conflict in het Midden-Oosten anders dan andere conflicten? Wat bepaalt de politiek van het Midden-Oosten - de Bijbel, of de Koran? Waarom zijn waarheid en vrede vaak vijanden? Wie is de 'naaste' in de Bijbeltekst 'U zult uw naaste liefhebben als uzelf'? We zullen deze en vele andere onderwerpen onderzoeken als we samen zoeken naar dieper inzicht in de politieke en geestelijke realiteit van dit land. Het draait allemaal om ontmoeting en dialoog met enkele van de meest vooraanstaande Israëlische experts.

Dit is een unieke gelegenheid om enkele van de meest besproken onderwerpen ter wereld te bediscussiëren met de mensen die deze het beste kennen. Het draait allemaal om Israël en zijn toekomst. Hoofdredacteur Aviel Schneider en zijn team in Jeruzalem, wij heten u welkom om met ons mee te doen.

Vergeet niet dat MEETING POINT JLM slechts een paar uur vliegen verwijderd is van elke luchthaven in Europa. Mis deze nieuwe manier niet om Israël te betrekken en te ervaren.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.