Netanyahu: Hoe durft Iran 'Merry Christmas' te zeggen

Sunday, December 31, 2017 |  Redactie Israel Today, Benjamin Netanyahu
In een korte videoboodschap reageert premier Benjamin Netanyahu op een tweet van de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, waarin deze de christenen in zijn land 'A very happy and peaceful Christmas' toewenste.

'Ik vraag me af, wat de christenen die deze maand gevangen werden genomen, over deze tweet zouden denken Ik vraag me af wat de Iraanse jongeren over deze tweet zouden denken, maar helaas heeft het regime Twitter verboden. Behalve, natuurlijk, voor hoge functionarissen.

Stel je voor, dat je in stilte in je eigen huis bidt, omgeven door ge gezin. En plotseling komt gewapend tuig naar binnen en sleept je weg naar de gevangenis. Je wordt gemarteld, alleen omdat je het christelijke geloof aanhangt. Welkom in Iran.

Om 'Merry Christmas' te zeggen en in je eigen land christenen gevangen te zetten is het toppunt van hypocrisie. Acht je de vrijheid hoog, geef dit bericht door. Haat je hypocrisie, geef dit bericht door. En bovenal, bid in stilte voor onze christelijke broeders en zusters die lijden onder de handen van het wrede Iraanse regime. We staan achter jullie, broeders en zusters.'

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.