Benjamin Netanyahu wenst u een gelukkig kerstfeest

Monday, December 25, 2017 |  Redactie Israel Today
Premier Benjamin Netanyahu heeft gisteren alle christelijke inwoners van Israël en de christelijke vrienden over de hele wereld een gelukkig kerstfeest gewenst en iedereen uitgenodigd uit om Israël volgend jaar te bezoeken.

'Het is mij een genoegen hier in Jeruzalem te staan, het ligt direct achter mij, de heilige stad. Ik ben er trots op de premier van Israël te zijn, een land dat zijn christelijke burgers en onze christelijke vrienden overal ter wereld een blij kerstfeest toewenst.
Ik ben er trots op dat Israël een land is waar christenen niet alleen overleven, maar ook tot bloei komen, omdat wij geloven in deze vriendschap tussen mensen en wij beschermen het recht van iedereen om te bidden in het heiligdom achter mij.
Nu heb ik een voorstel voor al onze christelijke vrienden. Komt u volgend jaar naar Israël, dan zal ik een rondleiding geven, ik zal uw gids zijn op deze tour. En denk aan al die plaatsen die u kunt bezoeken. U kunt naar de Jezusboot op het Meer van Galilea gaan, u kunt de Kerk van het Heilige Graf achter mij bezoeken, elke plaats die u wilt, in de voetsporen van Jezus en de oorsprong van ons Joods-christelijk erfgoed, dus kom alstublieft volgend jaar naar Israël, volgend jaar in Jeruzalem, en ik wens u allen vrolijk kerstfeest.'

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.