Jongste zoon van Netanyahu beëindigt militaire dienst

Friday, December 08, 2017 |  Yossi Aloni
De tweede zoon van premier Benjamin Netanyahu, Avner, beëindigde deze week zijn dienst in het leger. Afgelopen donderdag, precies drie jaar geleden, vergezelden zijn vader Benjamin en zijn moeder Sarah hem naar het Jeruzalem Recruitment Centre (foto) van waaruit hij naar een kazerne werd gebracht.

Hij diende bij de Inlichtingendienst. Voor die tijd had Avner een sociaal jaar in een gemeenschapscentrum in Bat Yam doorgebracht.

Bij het ontslag van zijn zoon plaatste de premier op zijn Facebook-pagina:'Avner heeft een belangrijke fase in zijn leven achter de rug en is nu weer een normale burger. Drie jaar geleden hebben we met omhelzingen afscheid van je genomen in het leger en vandaag verheugen we ons met jou, wanneer je een nieuw hoofdstuk van je leven begint. Avner, we zijn trots op jou en we houden van jou. En we delen de vreugde van alle ouders in Israël die ook deze ervaring hebben dat ze hun kinderen weer gezond thuis kunnen hebben.'


Afbeelding: Drie jaar geleden nam Avner Netanyahu afscheid van zijn ouders (foto's: Kobi Gideon/GPO)

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.