Video van de dag: Lopend over de Israel National Trail

Wednesday, December 06, 2017 |  Redactie Israel Today

In de video van vandaag begeleiden we Christan Seebauer op zijn wandeling over de Israel National Trail. Christian Seebauer heeft vorig jaar al over de hele lengte door het Heilige Land gereisd. Zijn indrukken zijn te lezen in zijn boek. Vandaag zien we eerste deel van zijn nieuwe wandeling over de Israel National Trail samen met de KKL (Keren Kayemet Le Israël), het Joods Nationaal Fonds.

Uit de beschrijving:'Wanneer u lopend op weg gaat, ontdekt u alle punten die normale busreizigers nooit zullen bereiken. Zo kun je uitgekozen delen van de Israel Trail ook goed in een groep bewandelen en daarbij de ongelooflijk mooie natuur beleven.

Het eerste deel leidt ons o.a. van Kibboets Dan in het noorden naar het Senir National Park, van Migdal naar de Arbel Cliffs (de tent werd alleen opgezet voor de lol, om te zien hoe het gaat) en door de wouden van de Karmel en op een zijpad door het zogenaamde “Israëlisch Zwitserland”.

Onderweg bezoeken we enkele hulpprojecten van JNF-KKL, de grootste milieuorganisatie van Israël, en we planten onze eigen bomen. Veel mensen kennen het kunstenaarsdorp Ein Hod als toeristische bestemming. We blijven daar slechts kort en lopen verder op de Israel National Trail. In het tweede deel gaan we verder te voet naar de Middellandse Zee naar Jisr az Zarqa. Meer informatie over wandelen op de Israel National Trail of het boek "Israel Trail mit Herz" vindt u op www.israel-trail.com.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.