Israëlische onderzoekers: Man=man, vrouw=vrouw

zondag 26 november 2017 |  Redactie Israel Today, Weizmann Institute of Science
De Bijbel waarschuwde dat er een dag zou komen waarop het goede kwaad wordt genoemd, en het kwade goed. Met andere woorden, een dag waarop realiteit en waarheid worden omgekeerd.

Iedereen die leeft in een Westerse samenleving, en die momenteel wordt ondergedompeld in het fenomeen 'transgender', kan begrijpelijkerwijs denken dat die dag is aangebroken.

Israël probeert – in ieder geval in deze context – zijn rol als 'licht voor de naties' te spelen, namelijk door de publicatie van een op feiten gebaseerde weerlegging van het idee dat gender (geslacht) een kwestie is van persoonlijk gevoel en keuze.

Genetici van het Weizmann Institute of Science, een van 's werelds meest vooraanstaande wetenschappelijke instituten, publiceerden onlangs een onderzoek dat laat zien hoeveel biologische verschillen er zijn tussen de mannetjes en vrouwtjes van onze soort.

CBN Nieuws berichtte hierover: Professor Shmuel Pietrokovski en Dr. Moran Gershoni bestudeerden 20.000 genen, en rangschikten deze naar geslacht, en zochten naar verschillen in expressie in elk weefsel.
Uiteindelijk vonden ze 'rond 6500 genen met een activiteit die in ten minste één weefsel een voorkeur heeft boven het ene of het andere geslacht, wat de reeds belangrijke biologische verschillen tussen mannen en vrouwen nog vergroot.'

Met andere woorden: een man is een man en een vrouw is een vrouw, niet omdat ze zich man of vrouw voelen, maar omdat de biologie ons dat vertelt.

Het is altijd verbluffend hoe voorstanders van de ultra-liberale agenda gelovige mensen zullen aanvallen omdat ze in God geloven zonder wetenschappelijk bewijs, maar ze zijn meer dan bereid om de wetenschap van de biologie gewoon het raam uit te gooien als het om de genderkwestie gaat.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.