Israëls eenzame soldaten - geef hen een thuis in Israël!

maandag 20 november 2017 |  Redactie Israel Today
Een persoonlijk verhaal van een eenzame soldaat:

'Ik ben A.G. en ik ben opgegroeid in Samara in Rusland en heb al jong mijn familie en vrienden achtergelaten om in Israël te gaan wonen en om vanaf 2011 als eenzame soldaat te dienen. Ik diende in een eenheid van de Iron Dome raketverdediging en was betrokken bij twee militaire operaties.
Toen het einde van mijn dienst als eenzame soldaat naderde, mocht ik deelnemen aan een programma waarin ik mijn rechten in de periode na de militaire dienst leerde kennen en financiële steun en advies kreeg, evenals hulp bij het vinden van een baan.
Ook tijdens de militaire operaties werd ik al gesteund en kreeg ik allerlei hulp. Ik had altijd het gevoel dat er iemand voor mij zorgt, wat voor mij als eenzame soldaat bijzonder belangrijk was.
Het programma hielp me ook bij het vinden van een plaats om te studeren en als reservist in Israël te verblijven. Ik ben zeer dankbaar dat deze steun mij heeft geholpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het opbouwen van een succesvolle toekomst in Israël.'

Helpt u mee, de duizenden 'eenzame soldaten' te steunen voor en na hun diensttijd.

Project 'Voorbereiding voor legerdienst', een voucher voor de winkel 'Rikushet' (uitrusting voor rekrutering), klik hier (Duitstalig) of hier (Engelstalig).


Project 'In aansluiting op de militaire dienst', coupons voor woonartikelen. Dit vereist veel steun, want de meeste 'eenzame soldaten' keren na hun militaire dienst naar hun land van herkomst terug, als ze geen voet aan de grond kunnen krijgen in Israël. Klik hier (Duitstalig) of hier (Engelstalig).


Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.