Twee gewonden in auto- en mesaanval in Gush Etzion

vrijdag 17 november 2017 |  Redactie Israel Today
Twee Israëli's raakten vanochtend vroeg gewond bij een auto-aanval op het kruispunt Efrat in Gush Etzion. Een Arabier was eerst met zijn auto op een 70-jarige man ingereden, die daardoor licht gewond raakte. Daarna reed hij verder en reed bij een kruispunt verder bij een bushalte een 35-jarige Israëli aan, die ernstige verwondingen opliep.

De plaats van de aanvallen nabij de kruising Efrat in Gush Etzion (Foto: Gershon Elinson/Flash90)

Vervolgens stapte de terrorist uit zijn auto en rende met een mes in zijn hand naar de Israëlische soldaten op het kruispunt. De soldaten konden tijdig reageren en schoten op de terrorist, die hierdoor ernstig gewond raakte.

De 35-jarige ernstig gewonde man werd onmiddellijk na de aanval naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft hoofdletsel en inwendige bloedingen en moet worden geopereerd. De 70-jarige lichtgewonde man is al hersteld van de aanval, hij is gewond aan het hoofd en is in goede conditie.

De 70-jarige man voelt zich al beter. De terrorist had gelachen toen hij hem raakte, vertelde hij de pers. (Foto: Yonatan Sindel/Flash90)

Paramedici meldden dat terwijl zij met de eerste behandeling van de 70-jarige man bezig waren, zij een melding kregen van een andere gewonde, die bij het volgende kruispunt was aangereden.

De auto en het mes van de terrorist. (foto: IDF-woordvoerder)

De terrorist is een 17-jarige jongen uit een dorp in de buurt. Hij raakte levensgevaarlijk gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. (Foto: Gershon Elinson/Flash90).

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.