Huis van terrorist van Har Adar vernietigd

woensdag 15 november 2017 |  Redactie Israel Today
Het Israëlische leger heeft in samenwerking met de grenspolitie woensdagavond het huis van terrorist Machmoud Achmad al-Jamal uit Beit Surik vernietigd. De terrorist pleegde op 26 september 2017 een aanslag bij de ingang van Har Adar. Hij schoot een Israëlische politieagent en twee bewakers dood. De veiligheids­troepen slaagden erin de terrorist dood te schieten.

Na de aanval werd het dorp Yatta doorzocht door het Israëlische leger en werden verschillende wapens in beslag genomen. Tegelijkertijd werden in het dorp Abidya duizenden shekels, bestemd voor terroristische aanslagen, in beslag genomen en geconfisceerd.

De vernietiging van huizen van terroristen wordt momenteel in Israël bediscussieerd, aangezien deze maatregel niet erg effectief is omdat het gezin waarvan het huis is verwoest, van de Palestijnse leiders royale giften ontvangt, voor een nieuw huis en een vast inkomen.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.