IDF presenteert logo voor 70e Onafhankelijkheidsdag

vrijdag 10 november 2017 |  Redactie Israel Today
Voorafgaand aan de viering van de zeventigste verjaardag van de oprichting van de staat Israël en het Israëlische leger werd aan alle soldaten en burgers van het land gevraagd, een passend logo te kiezen voor de zeventigste verjaardag van het Israëlische leger.

De stemming over het logo vond plaats op de website van het Israëlische leger. De deelnemers aan de stemming konden uit drie voorstellen het logo kiezen dat zij graag als officieel logo van het Israëlische leger wilden zien tijdens de viering van het 70-jarig jubileum. De stemming eindigde op 29 oktober.

De 70-jaar-vieringen zullen hun hoogtepunt bereiken op de volgende Onafhankelijkheidsdag van Israël. In januari 2017 werd een speciale planningscommissie opgericht om de verschillende vieringen en ceremonies te plannen en vorm te geven.

'De evenementen van de regering op de 70e Onafhankelijkheidsdag zullen het karakter, de visie en de prestaties van Israël als Joodse en democratische staat sinds zijn oprichting tot uitdrukking brengen,' aldus een verklaring van de Israëlische regering.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.