Netanyahu verwelkomt 3 miljoenste toerist persoonlijk

donderdag 9 november 2017 |  Yossi Aloni
Israël heeft een recordjaar voor toerisme achter de rug. Premier Benjamin Netanyahu liet dinsdag zijn waardering blijken door de 3 miljoenste toerist in 2017 te verrassen met een persoonlijk welkom in de Joodse Staat en een rondleiding in de Davidstoren.

Ioana Isac, 31 jaar, en haar partner Mihai Georgescu, vermoedden niets toen ze op de luchthaven Ben Gurion aankwamen vanuit hun geboorteland Roemenië. Toen het echtpaar de aankomsthal inging, werden ze begroet door een ongelofelijk tafereel: bloemen, ballonnen, een rode loper en minister van Toerisme Yariv Levin, die hen onmiddellijk meetroonde in een limousine om Netanyahu te ontmoeten in het Davidstoren museum in de Oude Stad van Jeruzalem.

Netanyahu gaf het echtpaar een persoonlijke rondleiding, en bracht de waardering over van alle Israëli' s, omdat de economie zo sterk leunt op inkomend toerisme.
Isac en Georgescu kregen ook een upgrade hotelsuite, een deluxe bezoek aan de Dode Zee, een helikopter tour door Israël en een privé diner met de beroemde Israëlische chef-kok Nir Tzuk.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.