Verjaardagsfeestje voor Benjamin Netanyahu

Thursday, October 26, 2017 |  Redactie Israel Today
Mazal Tov! Premier Benjamin Netanyahu vierde woensdag zijn 68e verjaardag in zijn residentie in Jeruzalem. Zijn zoon Jaïr verraste tijdens zijn felicitaties met de woorden: 'Ik ga nooit de politiek in.'

De gasten van Benjamin Netanyahu behoefden geen honger te lijden... (Foto's: Haim Zach/GPO)

Voor het feest waren naast de familie ook alle Knessetleden en ministers van de Likoedpartij en de medewerkers van zijn kantoor uitgenodigd.

Nadat de gasten klaar waren met hun felicitaties, was zijn zoon Jaïr aan de beurt en die zei tegen zijn vader: 'Mijn persoonlijke gelukwensen heb ik al op Shabbat, uw verjaardag, uitgesproken. Nu wil ik nog zeggen dat ik u bewonder voor het feit dat u zich opoffert voor het welzijn van de staat Israël en het volk Israël. En als iemand die nooit in de politiek zal gaan, dank ik u voor dit offer'!

Na deze woorden applaudisseerde Jair's moeder Sarah enthousiast, terwijl zijn vader de indruk gaf dat hij misschien een beetje teleurgesteld was.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.