Video: Barry Shaw: de Bijbel is mijn GPS in het leven

zondag 3 september 2017 |  Redactie Israeltoday.nl, Israel CNN
Meer dan 30 jaar geleden maakte Barry Shaw uit Groot-Brittannië Aliyah naar Israel. Nadat hij in een kibboets woonde en in de IDF dienst deed in Gaza en Libanon, woont hij nu in Netanya, een mooie plaats aan de Middellandse Zee.

In een gesprek legt hij uit, hoe belangrijk het is voor hem – en eigenlijk voor elke politicus – de koers te laten bepalen door de GPS van de Bijbel, die onder andere zegt, dat wie Israël zegent, gezegend zal worden. Deze video is zaterdag uitgezonden door Family7.

Barry Shaw is de auteur van de boeken Israel Reclaiming the Narrative, Fighting Hamas BDS en Anti-semitism. BDS for Idiots
Zijn nieuwe boek, uitgegeven dit jaar, '1917. From Palestine to the Land of Israel' is een episch verhaal over het begin van de strijd om de Joodse Staat in Palestina op te richten en de heldenmoed van de Palestijnse Joden en de christelijke zionisten die hun leven en hun carrières hebben opgeofferd in deze strijd. Naast zijn auteurschap is hij:
♦ Senior partner voor publieke diplomatie van het Israel Institute for Strategic Studies,
♦ Motivator en initiatiefnemer van wereldwijde groepen ter ondersteuning van Israël,
♦ In de vorige Knesset: lid van het Knesset Forum over de Legitimiteit van Israël,
♦ Mede-oprichter van de Netanya Terror Victims Organization, na Palestijnse terreuraanslagen, waaronder diverse autobommen en zelfmoordaanslagen, in zijn woonplaats Netanya.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.