Voetgangersbrug over snelweg ingestort, een dode

dinsdag 15 augustus 2017 |  Redactie Israel Today
Een voetgangersbrug over snelweg 4 is gisteravond gedeeltelijk ingestort. Een truck met een kraan, die om nog onbekende redenen niet was neergeklapt, botste tegen de voetgangersbrug, waarop deze neerstortte en op de cabine van de vrachtwagen viel. Gelukkig waren op dat moment geen mensen op de brug, zodat een grotere ramp werd vermeden.

Veiligheidsdiensten werkten urenlang om het 50 ton zware brugdeel op te hijsen en de klem zittende vrachtauto te bevrijden. Voor de bestuurder was helaas niets meer te doen, men kon alleen de dood vaststellen. Tot in de vroege ochtenduren was autoweg 4 in beide richtingen geblokkeerd, wat tot enorme files leidde.

Autoweg 4 is een van de belangrijkste wegen van het land, hij loopt parallel aan de kustweg 2. Pas in de vroege ochtenduren werd hij weer opengesteld voor het verkeer. Nu vragen de experts zich af, of de instorting van de brug een logische reactie was op de botsing met de vrachtwagen.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.