Arabier steekt Arabier neer in Petach Tikwa

Monday, July 24, 2017 |  Redactie Israel Today
Een buschauffeur, die een Israëlische Arabier bleek te zijn, is vandaag het slachtoffer geworden van een steekpartij in een snackbar in Petach Tikwa, ten noorden van Tel Aviv. Hij werd vrij zwaar gewond in het bovenlichaam en is naar een ziekenhuis gebracht.

De dader is een 21-jarige Arabier, die zonder vergunning in Israël verbleef. De eigenaar van de snackbar vertelde later, dat de buschauffeur een stamgast was. Toen de terrorist binnenkwam en ook iets te eten bestelde, was hij niet wantrouwig. Maar toen trok hij een mes en stak op de buschauffeur in.

Daarna sloeg hij op de vlucht. Een automobilist zag de terrorist vluchten en reed hem aan met zijn auto. Daarna kwamen meerdere voorbijgangers te hulp en hielden de terrorist vast tot er veiligheidstroepen arriveerden.
De gearresteerde terrorist bekende zijn daad bij een eerste verhoor, hij zou het voor de Al-Aqsa moskee hebben gedaan. Hij had de buschauffeur voor een Jood aangezien.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.