'Sea Israel Aquarium' geopend in Bijbelse Dierentuin

Tuesday, June 20, 2017 |  Redactie Israel Today
In de Bijbelse Dierentuin in Jeruzalem is maandag het 'Sea Israel Aquarium' geopend, het eerste van dit soort in Israël, in samenwerking met het Ministerie van Toerisme en andere organisaties.

Burgemeester Nir Barkat (l) en Minister van Toerisme Yariv Levin bij de opening van het aquarium. (Foto: Ministerie van Toerisme).

Het Ministerie van Toerisme besloot om in het project te investeren, omdat miljoenen toeristen aquaria over de hele wereld bezoeken en wordt verwacht dat toeristen langer in Jeruzalem verblijven vanwege het Sea Israël Gottesman Aquarium..

Het aquarium is 6.000 vierkante meter groot en bevat 30 bassins van verschillende afmetingen, die Israëls marine habitats in de Middellandse Zee, de Rode Zee en het Meer van Galilea laten zien.

Minister van Toerisme Yariv Levin merkte op dat 'de opening van het Sea Israel Gottesman Aquarium een evenement van groot belang is voor Jeruzalem en ook voor Israël zelf. Wij beleven momenteel recordbrekende aantallen in het komende toerisme naar Israël. En als we deze trend voortzetten, zullen we dit jaar drie miljoen toeristen ontvangen. Dat hebben we te danken aan ons nieuwe marketing concept: de positionering van Israël als plaats voor ontspanning en recreatie naast de heilige en historische plaatsen. Er ontbreken ons nog recreatiemogelijkheden en resorts voor gezinnen en het aquarium biedt nu een uitstekend antwoord. Het aquarium draagt ​​bij aan de bijzondere toeristische ervaring in Jeruzalem, een ervaring die uniek is in de wereld, en ik nodig u allen uit om het te bezoeken en ervan te genieten.'

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.