TBEX 2017 - 400 bloggers uit 20 landen in Jeruzalem

Tuesday, March 21, 2017 |  Redactie Israel Today

In Jeruzalem vindt momenteel de internationale TBEX-beurs plaats, het grote evenement op het gebied van toerisme voor journalisten, bloggers en andere vertegenwoordigers van de nieuwe media. Bovenstaande video is een introductiefilmpje voor dit evenement.

De gisteren geopende beurs wordt gehouden in het Congrescentrum in Jeruzalem en duurt nog tot morgen. Deze drie dagen hebben de beursdeelnemers de gelegenheid om deel te nemen aan talloze rondleidingen, lezingen en workshops, om meer over de stad Jeruzalem te horen en vervolgens hun lezers over hun belevenissen en ervaringen in Jeruzalem te berichten.

Een blogger vertelt over de opening in het Congrescentrum

Zij zullen onder meer de historische plekken van de stad bezoeken, meedoen aan een workshop over choemoes (u weet wel, de pasta van groene erwten, meestal gespeld als humus, en verschillende culturele centra bezoeken. Het Israëlische Ministerie van Toerisme heeft de vluchten van 33 vooraanstaande bloggers gefinancierd. Ieder van deze bloggers heeft honderdduizenden lezers, die nu over Jeruzalem worden geïnformeerd.

Een blogbericht over een beroemd restaurant op de Mahane-Jehoeda-markt

Het beursbestuur had Jeruzalem uitgekozen als eerste internationale doel van de beurs vanwege de rijke geschiedenis en cultuur van de stad. 'Wij zijn er zeker van dat de deelnemers aan de beurs hier in Jeruzalem bijzondere geschiedenissen en belevenissen zullen vinden,' aldus een lid van het beursbestuur.

Een blogster schrijft vanuit Jeruzalem

De Israëlische Minister van Toerisme, Yaariv Levin, zei: 'Deze beurs van bloggers is een van de vele activiteiten die we in het kader van onze nieuwe marktstrategie stimuleren.'

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.