Facebook sluit (eindelijk ) account Abbas' Fatachpartij

dinsdag 28 februari 2017 |  Redactie israel Today
Facebook heeft eindelijk het account gesloten van Fatach, de 'gematigde' regerende partij van de Palestijnse Autoriteit. Dat gebeurt pas nadat er jarenlang berichten werden geplaatst die aanzetten tot moorddadig geweld tegen Israëlische Joden. Facebook is begonnen met het verwijderen van pagina's die geweld bevorderen. Ook honderden accounts van Hamas, of die steun van Hamas krijgen, zijn gesloten.
(Foto: Serge Attal/Flash90)

Een woordvoerder van Fatach vertelde aan The Jerusalem Post, dat het account van zijn partij was gesloten wegens een enkele foto van Yasser Arafat met een geweer. De duizenden berichten die terrorisme verheerlijken en het bloed van Joden eisen, was hij blijkbaar vergeten.

Vorig jaar postte Fatach trots op Facebook, dat zij door de jaren heen 11.000 Israëli's hadden gedood, veel meer dan enige andere Palestijnse organisatie. En nu denkt Fatach dat het van Facebook werd verwijderd wegens een foto van Arafat die een geweer vasthoudt? Beste mensen, met dit soort 'vredespartners' heeft Israél te maken bij deze klucht van een vredesproces.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.