Netanyahu bespreekt samenwerking in Singapore

maandag 20 februari 2017 |  Redactie Israel Today
Premier Benjamin Netanyahu is maandag met zijn bezoek aan Singapore begonnen. Hij werd met militaire eer door premier Lee Hsien Loong van Singapore verwelkomd Het is het eerste bezoek van een Israëlische premier aan Singapore.

De ontvangst van premier Netanyahu. (Video: Omar Miron, GPO; geluid: Ben-Peretz, GPO).

Benjamin Netanyahu sprak eerst met president Tony Tan Keng Yam, samen met ministers van de Singaporese regering. Er werd gesproken over samenwerking op het gebied van technologie. De president zei dat Singapore en Israël beide als een klein land zonder natuurlijke hulpbronnen zijn begonnen. Vervolgens ontwikkelden zij technologieën die de landen tot bloei brachten. Netanyahu stelde de opening voor van een directe vliegverbinding tussen de twee landen, en nodigde de president uit voor een bezoek aan Israël.

Daarna had Netanyahu een bespreking met de Singaporese premier Lee Hsien Loon. Netanyahu zei: 'Het is de eerste keer dat ik hier ben. Ik geloof dat Israël en Singapore net tweelingen zijn. We zijn allebei kleine landen, die op veel gebieden een leider zijn geworden. Ik ben ervan overtuigd dat samenwerking onze landen nog succesvoller kan maken.'

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.