Bejaarde man in Haifa verdronken in ondergelopen tunnel

dinsdag 13 december 2016 |  Redactie Israel Today
De zware regenval in Israël heeft zijn eerste dodelijke slachtoffer geëist. Veel wegen in het land, met name in de omgeving van Haifa, werden overspoeld door de soms zware regenval. Een 74 jaar oude man stierf toen zijn auto werd overspoeld door het water, nadat een tunnel in Haifa vol water stroomde.

De politie is nu met een onderzoek begonnen om uit te zoeken waardoor de tragische dood van de automobilist is veroorzaakt. Volgens berichten was de brandweer al ter plaatse aanwezig en bezig met het in veiligheid brengen van een automobiliste, die op het dak van haar auto vast zat. De brandweer zou de auto van het slachtoffer gezien moeten hebben.

De man werd later bewusteloos gevonden in zijn ondergelopen auto. Hij was drijfnat en ernstig onderkoeld. In het ziekenhuis werd verklaard, dat men niet eenduidig kon bepalen of de dood van de man was veroorzaakt door onderkoeling of dat hij was verdronken.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.