Israël neemt deel aan toerismebeurs in Moskou

Thursday, March 24, 2016 |  Redactie Israel Today
Woensdag is in Moskou de grootste toeristische beurs in Rusland en de voormalige GOS-landen geopend. In de vier dagen dat deze duurt worden meer dan 83.000 bezoekers verwacht. Duizenden exposanten uit meer dan 200 landen zijn er vertegenwoordigd, natuurlijk ook Israël.

Minister van Toerisme Yariv Levin was persoonlijk aanwezig bij de opening van de Israëlische stand. De Israëlische tentoonstelling heeft een oppervlakte van 480 m2 en je vindt er vertegenwoordigers van het ministerie, evenals ongeveer 30 vertegenwoordigers van de Israëlische toeristische sector, waaronder hoteldirecties, reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, toeristische verenigingen en vertegenwoordigers van Israëlische stadsbesturen.

Levin zal tijdens de tentoonstelling onder andere met de Russische minister van Cultuur Vladimir Medinsky en zijn onderminister Ella Manilova spreken, en met de onderminister van Verkeer en Waterstaat, Valery Okulov, de algemeen directeur van de Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot Vitaly Savelyev en loco-burgemeester Leonid Pechatnikov. Verdere ontmoetingen zijn gepland met de Israëlische ambassadeur in Rusland, Zvi Hefetz evenals met vertegenwoordigers van de grootste reisbureaus in het land.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.