Vrouw neergestoken bij Ariel; daders doodgeschoten

Thursday, March 17, 2016 |  Redactie Israel Today
Twee terroristen hebben donderdagochtend nabij Ariel een twintigjarige vrouwelijke militair neergestoken, waardoor zij middelzwaar gewond raakte. De daar aanwezige veiligheidstroepen hebben de beide aanvallers doodgeschoten.

De verpleegkundigen die de gewonde vrouw ter plaatse verzorgden, meldden dat de vrouw bij bewustzijn was en meerdere verwondigen aan haar bovenlichaam heeft. De vrouw is vervolgens naar een ziekenhuis in Petach Tikva gebracht voor verdere behandeling. Ze zou in stabiele toestand zijn.

De aanval vond plaats bij een bushalte bij een wegkruising in de buurt van de stad Ariel in Samaria, die dagelijks door veel Palestijnen en Joden wordt gebruikt en door soldaten van het leger wordt bewaakt.
Het is niet de eerste terroristische aanslag op dit kruispunt. Vorig jaar oktober werd een 25-jarige man door een aanval met een mes middelzwaar gewond. De aanvaller kon na korte tijd door veiligheidstroepen worden gevonden.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.