Wat zou Jezus doen bij de controlepost? (1)

Monday, March 07, 2016 |  Redactie Israel Today
Vandaag begint de vierde tweejaarlijkse Christ at the Checkpoint conferentie, die zich opstelt tegenover christelijk zionisme en de onderliggende veronderstelling dat de moderne wedergeboorte van Israël een door God verordende vervulling van profetie is.

De organisatoren spelen in op de gevoeligheden van een sociaal-actieve generatie van christenen door ten onrechte gebruik te maken van afbeeldingen van het Israëlische veiligheidshek, en daarbij de vraag te stellen 'Wat zou Christus zeggen en doen wanneer Hij vandaag voor een checkpoint zou staan?'

Dat is een interessante vraag, en we willen graag weten wat onze lezers hierover te zeggen hebben. Stuur uw antwoord op bovenstaande vraag voor het eind van de week (11 maart) in het Engels naar de redactie van Israel Today, vul bij 'Subject' in 'What would Yeshua do?', en volgende week willen we een selectie uit de antwoorden publiceren.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.