Video: Joden stalen geen grond, maar kochten die

Thursday, December 17, 2015 |  Faceshirhome
Deze video maakt een einde aan bepaalde mythes over de oorsprong van de naam 'Palestina' en van de 'Arabische Palestijnen'. Hij toont aan, dat de 'Arabische Palestijnen' in feite van andere plaatsen zijn gekomen, en in dezelfde tijd als de zionistische Joden zijn geëmigreerd naar het huidige Israël.

Velen van hen kwamen vanwege de economische opleving, waarvoor de zionistische Joden in het Britse mandaatgebied Palestina zorgen.
De zionistische Joden hebben niet het 'beste' land van Arabische landeigenaren gestolen, maar in feite hebben ze verlaten stukken woestijn en moeras gekocht van afwezige Arabische eigenaren gekocht, die het dolgraag wilden verkopen.

Dit werd bevestigd door Hajj Amin al Husseini, grootgrondbezitter en moefti (islamitisch leider) van Jeruzalem. Husseini, de vader van de Palestijnse Nationalistische Beweging, lanceerde zijn vierde terroristische aanval tegen de Joden van het mandaatgebied in 1936-1939.
Het geweld was zo heftig, dat de Britten een team stuurden om het te onderzoeken. Bij een ondervraging erkende Husseini, dat de zionistische Joden geen land van iemand hadden gestolen, maar het feitelijk hadden gekocht. Het is een feit, dat Heusseini zelf een van de belangrijkste tussenpersonen en verkopers van land was, en er zeer rijk door was geworden.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.