Video: Islamitische prediker noemt Jezus 'Allah's slaaf'

Friday, November 27, 2015 |  Aviel Schneider
In Afrika reizen steeds meer islamitische predikers rond, waaronder de Egyptische geestelijke Wahid Abed Al Salam. Zij overreden de inwoners om hun geloof in Jezus op te geven en verklaren dat Jezus een slaaf was van de profeet Mohammed en Allah.

Vooral christelijke gemeenschappen in de afgelegen dorpen van Oeganda, Tanzania, Ghana en andere landen in Afrika worden opgezocht, om de mensen daar van het christelijke geloof af te brengen.

De islamitische geleerden prediken hun islamitische boodschap en roepen de lokale bevolking op, hen de islamitische geloofsbelijdenis na te zeggen: 'Ik verklaar dat er geen andere god is dan Allah en dat Mohammed zijn boodschapper is. Jezus is de slaaf van Allah en zijn boodschapper'.

Op het internet circuleert een video, waarin je kunt zien hoe de inheemse bevolking de islamitische geestelijken volgt, en in hun opdracht zelfs kettingen met christelijke kruisen van hun hals halen.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.