Buig niet voor wereldwijde terreur

maandag 16 november 2015 |  Redactie israel Today
De terreuraanvallen die Frankrijk hebben getroffen in Parijs, de Lichtstad, hebben niet alleen Europa geschokt, maar de gehele wereld.
Ook Israël toont zijn solidariteit met Frankrijk en bewijst de slachtoffers eer door de muren van de Oude Stad van Jeruzalem te verlichten met de kleuren van de Franse vlag.

De muren en de straten van Jeruzalem kennen het leed en de pijn die deze terreuraanslagen veroorzaken. Het land Israël en het Joodse volk dragen immers de littekens die tientallen jaren van aanslagen hebben achtergelaten.

Nog maar een paar dagen geleden besloten de EU-landen om de producten van Joodse pioniers te etiketteren – wat een eerste stap naar een boycot kan zijn. Degenen die het meest door een dergelijke boycot zouden worden getroffen zijn de vele duizenden Palestijnse werknemers, die de BDS-activisten juist denken te helpen.

Misschien herinnert u zich een eerder 'succes' van de BDS-beweging, de sluiting van een fabriek van SodaStream in het industriegebeid Mishor Adumim op de Westbank, die honderden Palestijnse arbeiders werkloos maakte.

Niet Israël moet worden geboycot, maar de islam, die intolerant is tegenover andere culturen en religies. Koop daarom Israëlische producten, juist uit Judea en Samaria!

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.