Video van de dag: Staat u ook achter Israël?

Wednesday, November 04, 2015 |  Redactie Israel Today
Chananya Naftali, een Messiaans-Joodse soldaat die in het Israëlische leger dient, heeft weer een YouTube-video gepubliceerd, waarin hij christenen uit de hele wereld aan ons voorstelt, die vol trots Israël steunen.

In het begin van de video wijst Naftali erop, dat veel mensen op de wereld Israël haten, maar dat de meesten van hen nooit de Joodse Staat hebben bezocht voordat ze tot hun vijandige mening kwamen. Te veel mensen hebben naar bevooroordeelde media geluisterd die hen tegen Israël hebben opgezet – en dat geldt helaas ook voor een groot deel van de christenen.

In een poging om hier tegenin te gaan en zijn Israëlische landgenoten wat broodnodige bemoediging te brengen, vroeg Naftali aan zijn eigen YouTube-kijkers om korte videoclips te sturen, waarin ze zeggen wie ze zijn, waar ze vandaan komen, en waarom ze van Israël houden en het land steunen.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.