Niet alleen conflicten in Israël: Kattententoonstelling

zondag 11 oktober 2015 |  Redactie Israel Today
Misschien vindt u dit artikel wat humoristisch, of misplaatst op de website van Israel Today in deze ernstige tijden, het laat zien dat temidden van het voortdurende terrorisme het leven verder gaat in Israël.

De internationale kattententoonstelling in Tel Aviv blijft u verbazen met een nieuwe verscheidenheid aan unieke raskatten, activiteiten en prijzen. Tientallen raskatten van verschillende soorten van over de hele wereld, zullen eraan deelnemen.

Katten met zes tenen, met een krullende vacht, een 'hond-kat' , reuze Maine Coon katten, Bengaalse katten met tijger-achtige vacht, katten zonder staart, een kat met een blauw oog en een groen oog – de uniekste katten van de wereld komen allemaal naar Israël, voor de kattententoonstelling van 2015!

De 'Kattententoonstelling 2015' vindt plaats zaterdag 17 oktober. De show wordt gesponsord door de vereniging NICA (New Israeli Cat Alliance), onder de internationale organisatie TICA, en in samenwerking met Royal Canin, experts in kwaliteitsvoeding voor huisdieren. Voor de top drie bekroonde katten zijn luxueuze prijzen te winnen.

Voor het eerst zal tijdens de kattententoonstelling de enige kattenpsycholoog in Israël (hij is gediplomeerd) aanwezig zijn om advies en raad geven aan de katteneigenaren!

Anders dan bij andere kattententoonstellingen wordt een tweede evenement gehouden, waarbij ook niet-stamboom huiskatten zullen strijden om royale prijzen! Dit heeft tot doel, verklaarde NICA voorzitter mevrouw Viktoria Strodobchev, om aandacht te vragen voor het verdedigen van zwerfkatten, en voor de verzorging van ras-huiskatten.

Voor het eerst zal tijdens de kattententoonstelling een speciale show worden gehouden met verschillende soorten witte katten: Perzische, exotische, oosterse, Britse, Scottish Fold, de Canadese Sphynx en Devon Rex.

De kat-liefhebbers die naar de tentoonstelling komen, kunnen hun kennis over hun favoriete katachtigen vergroten, meer leren over de verschillen tussen de soorten en de eigenschappen van elk, raad en begeleiding krijgen van een professionele dierenarts op het gebied van de voeding en verzorging van katten, deelnemen aan verschillende activiteiten voor kinderen en nog veel meer.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Laatste uitgave

Ontvang uw - gratis - dagelijkse nieuws update

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.