Terwijl Israël rouwt, gedenken Palestijnen terroristen

Wednesday, April 22, 2015 |  Israel Today staf
Zelfs toen Israël woensdag rouwde om de 23.320 personen die werden gedood bij het verdedigen van hun natie of als slachtoffer van terreur, ging de Palestijnse Autoriteit voort met een mediacampagne ter ere van diezelfde terroristen die zo lang de Joodse Staat hebben geteisterd met dood en vernietiging.

FOTO: Abbas viert feest met Palestijnse terroristen die zijn vrijgelaten uit Israëlische gevangenissen.

Zoals ieder jaar zetten woensdagochtend om 11 uur in het hele land sirenes het hele leven in Israël stil. Dit moment van stilte werd gevolgd door betraande ceremonies bij begraafplaatsen en gedenkplaatsen in het hele land. Bijna elke Israëli heeft een familielid of vriend verloren als gevolg van oorlog of terreur.

Helaas gaven Israëls 'vredespartners' aan, dat ze het bloedvergieten niet echt willen beëindigen, omdat zij openlijk de plegers van geweld tegen de Joden prezen. Dit spoort een nieuwe generatie aan om in die bloedige voetstappen te volgen.

Palestinian Media Watch stelde een lijst samen van de officiële Palestijnse mediaberichten en bekendmakingen ter ere van 14 speciale terroristen, die meer dan 160 Israëli's hadden vermoord.

Onder degenen die werden geëerd door de PA was Abu Jihad (Khalil al-Wazir), het voormalige hoofd van de militaire vleugel van de PLO, die verantwoordelijk was voor de dood van niet minder dan 125 Israëli's.

In de afgelopen maand heeft de PA-tv twee documentaires uitgezonden over Abu Jihad en zijn 'heldendaden'. De Palestijnse leider Machmoud Abbas' eigen regerende Fatach-factie hield ook een tafeltennistoernooi, vernoemd naar Abu Jihad, en gebruikte zijn officiële Facebook-pagina om Palestijnse universiteitsstudenten op te roepen om de aartsterrorist als rolmodel te zien.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.