Joodse professionals zeggen 'Ik ontmoette de Messias'

donderdag 2 april 2015 |  Israel Today staf
Het is in deze tijd niet meer zo ongewoon, om Joodse mensen te vinden die geloven in Yeshua (Jezus) als de beloofde Messias van Israël, en dat binnen een Joodse context. Toch worden deze mensen vaak genegeerd door de hoofdstroom van het Jodendom, omdat ze verward of teleurgesteld zouden zijn.

De Israëlische Messiaanse online bediening One For Israel heeft zich voorgenomen om te laten zien dat Joodse mensen met een hoge positie, die zeker goed bij hun verstand zijn, inderdaad tot het besef komen dat Yeshua de Messias is.

'In de afgelopen 2000 jaar zou het schokkend zijn geweest - schandalig zelfs - om te beweren dat Joden kunnen geloven in Jezus,' schreef de groep op haar Facebook-pagina. 'We zijn trots om ons nieuwe project 'Ik Ontmoette de Messias' aan te kondigen. Dynamische video-getuigenissen van Joodse professionals die hun Messias ontmoetten!'

In een periode van tien weken interviewde het One For Israel team niet minder dan 35 Joodse professionals die vandaag geloven in Yeshua. Hun video-getuigenissen zijn nu online beschikbaar op de website imetmessiah.com.

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.