Oproep tot gebed voor premier Netanyahu's toespraak

maandag 2 maart 2015 |  ITN
Premier Benjamin Netanyahu zal dinsdag 3 maart in een gezamenlijke vergadering het Amerikaanse Congres en het Huis van Afgevaardigden toespreken over het grote gevaar, dat een nucleair bewapend Iran vormt voor het voortbestaan van Israël en de wereldvrede.

Het kan bijna geen toeval zijn, dat deze toespraak bijna samenvalt met Poeriem, de geschiedenis van koningin Esther die in de bres sprong toen in Perzië – het huidige Iran - het voortbestaan van haar volk werd bedreigd door grootvizier Haman.

Voordat Esther ongevraagd naar de koning stapte, vroeg zij haar vrienden een dag met haar te vasten en te bidden. Voorbede is in deze dagen eveneens nodig. Voor Gods leiding in de toespraak van premier Netanyahu, voor de ontmaskering van Iran, dat mooi praat maar terreur steunt en doorgaat met het ontwikkelen van wapens die ook geschikt zijn voor kernkoppen. Bid ook voor de Israëlische verkiezingen op 17 maart.

De Messiaanse beweging in Jeruzalem houdt een gebeds- en vastenactie op woensdag 4 maart van 10 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds Nederlandse tijd. U kunt deze actie volgen via een live web-stream via www.reviveisrael.org. >

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.