Messiaanse zangeres werkt aan haar eerste album

Monday, February 02, 2015 |  Israel Today staf.
Shai Sol, de jonge Israëlische Messiaanse zangeres die in december enige opschudding veroorzaakte toen ze over haar geloof sprak tijdens een talentenshow, is nu bezig aan haar eerste album.

Israel Today schreef al eerder over Shai Sol, die de producenten van het TV-programma Hakochav Haba (De Komende Ster) zo verraste door vrijmoedig over haar geloof te spreken, dat ze haar die week gebruikten in het promotiefilmpje voor het programma.

Die gebeurtenis leidde tot een zeer positief debat in de Israëlische media over Joodse gelovigen in Yeshua en hun plaats in de Israëlische samenleving.

Israel Today-redacteur David Lazarus sprak later met Shai en vernam hoe haar tv-optredens veel meer jonge Israëlische gelovigen hadden aangemoedigd om hun geloof te delen. (Het artikel is te lezen in het februarinummer van het Israel Today Magazine)

Sinds zij de wedstrijd Hakochav Haba heeft verlaten heeft Shai weer een lied geschreven, naast haar catalogus met meer dan 300 originele liederen. Hieronder kunt u het Hebreeuwse lid beluisteren:

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen in Israël via onze GRATIS nieuws update en aanbiedingen, u ontvangt deze direct in uw email inbox.